Farang erbjuder maträtter med unika smaker från Sydöstra Asien genom att kombinera traditionella thai, vietnamesiska, malesiska och indonesiska rätter i en modern inramning. Utöver maten bjuder Farang på fräscha och spännande cocktails, intressant vinlista, avkopplande och chic atmosfär samt varmt välkomnande service. Farang har 170 platser i matsalen. I början av lokalen har vi en välkommnande vin och cocktailbar där man även kan äta middag.
Ägarna - Kim Öhman och Matti Wikberg – är båda passionerade köksmästare och har arbetat runt om i världen.
Farang grundades i Helsingfors år 2009 och har sedan dess valts till Finlands bästa restaurang och utmärkts som Bib Gourmand i Michelin Guide. Farang i Stockholm öppnade upp sina dörrar i Februari 2013
Vi behöver förstärka vårt team i matsalen med serveringspersonal. Du kommer att arbeta med ett härligt team som har ett stort intresse för dryck och mat i kombination. På Farang är vi väldigt måna om vår personalstyrka och håller löpande utbildningar inom mat och dryck. All ny personal får arbeta med en mentor de första veckorna för att komma in och känna sig bekväma i sin arbetsroll. Vi ser att du som söker har minst fyra års erfarenhet av restaurangbranchen och grundläggande kunskaper inom dryck. Tjänsten är på 75-100 %, ett rullande schema dagar,kvällar och helger.
Vi ser fram emot din ansökan och att vi eventuellt kan ses på en kaffe , så vi får möjlighet att träffa dig samt berätta lite mer om tjänsten på Farang.
Kontakt: Ingela
Telefon: 08-6737400
Hemsida: farang.se