Brasserie Maison ligger i Bromma och består av en liten restaurang och ett stort modernt cateringkök. I rollen som kock ingår arbetsuppgifter som matlagning, beställningar, menyplanering, ekonomi och mottagande av varor samt dokumentation i enlighet med bestämmelser för egenkontroll. Du kommer att ha helhetsansvar för köket och behöver därför känna dig trygg i att organisera för god kvalitet, hålla budgeten i balans samt i att laga inspirerande och goda måltider.
Menyn är franskinspirerad och därför är det viktigt att du har tidigare erfarenhet av detta.
Vi söker dig som är utbildad kock och som vill fortsätta utvecklas i din yrkesroll. Vi förväntar oss att du brinner för att laga god och för ögat snyggt upplagd mat.
Arbetet innebär att varannan vecka arbeta kvällstid som kock i vårt öppna kök i restaurangen och varannan vecka arbeta dagtid i vårt cateringkök som kock. Du delar arbetet med en annan kock och måste även kunna byta veckor ibland.
Viktiga egenskaper som vi söker är att du är lösningsfokuserad och positivt inställd.
Som person är du dessutom trygg och engagerad. Du är strukturerad och tar ansvar för att planera och prioritera arbetet i köket på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. Vi värdesätter god samarbetsförmåga samt god kommunikativ förmåga.
Du kommer att arbeta tillsammans med en servitris och det är viktigt att du behärskar det svenska språket i tal och skrift.
.
Ansökan: Bifoga löneanspråk
Kontakt: Fredrik Wallebo
Telefon:
Hemsida: brasseriemaison.se
Har du inget konto? Skapa ett helt gratis.