Restaurangchef

    Jobba som Restaurangchef hos Stockholm 1897

    STOCKHOLM 1897 är en helt ny satsning på en av Stockholm absolut bästa adresser!

    Beläget vid Djurgårdsbron är vi den naturliga platsen där besökare börjar och avslutar sin dag på Djurgården. Hos oss möts du av nybakat från vårt hantverksbageri, klassiska svenska rätter med snaps och möjligheten att upptäcka Djurgården med cykel, trampbåt och bastubad. Vi håller öppet alla dagar, året runt, och söker dig som vill vara en del av en levande plats där mat, traditioner och gästupplevelser står i centrum. Du blir en del av ett engagerat team, där vi tillsammans skapar en välkomnande atmosfär för våra gäster – från morgonens första kaffekopp till kvällens sista snapsvisa


    Satsningen är ett samarbete mellan Burgsvik Group och teamet bakom Sandhäxan, Strandhäxan, Frippe- Dramatens bakficka och Dramatenterrassen vilket borgar för nytänkande, tänjda gränser och en krävande men kul vardag.

    Vi söker dig som har ett bra måndagshumör, ett stort leende, viljan att genomföra idéer och som älskar bageri och restaurang.

    Om tjänsten

    I rollen som Restaurangchef ansvarar du för den dagliga driften av vårt bageri och restaurang och säkerställer att våra gäster får en bra restaurangupplevelse. Du kommer att leda ett team av dedikerade medarbetare och säkerställa att verksamheten följer våra höga standarder avseende kvalitet och service.

    Ansvarsområden

    • Säkerställa gäst- och restaurangupplevelsen 
    • Skapa en positiv och inspirerande arbetsmiljö
    • Ansvara för hög kvalitet på mat, dryck och service
    • Planera och anpassa verksamheten efter säsong och årshjul
    • Säkerställa att lagar, myndighetskrav och avtal följs
    • Driva försäljning gentemot partners, företag och bokningsbolag
    • Säkerställa att vårt catering-erbjudande håller hög nivå
    • Hantera schemaläggning och budgetansvar
    • Inventering och beställningar
    • Optimera intäkter, effektivitet och gästnöjdhet
    • Leda och utveckla personalen i samråd med Platschef

    Krav och kvalifikationer

    • Tidigare erfarenhet av att leda inom restaurangbranschen eller liknande verksamhet.
    • Förmåga att arbeta självgående och fatta beslut under press.
    • Starkt gästfokus och ett genuint intresse för service och kvalitet.
    • Noggrann uppmärksamhet på detaljer för att säkerställa att alla aspekter av servicen är på högsta nivå.
    • God förmåga att kommunicera tydligt och effektivt med medarbetare och gäster.
    • Vara uppdaterad om trender som både påverkar och inspirerar den totala upplevelsen inom mat och dryck

    Vi ser gärna också att du har erfarenhet från system som Caspeco, Trivec och har attesterat fakturor.


    Arbetstid och förmåner
    Anställningsform: Heltid
    Arbetstid: Varierande, inklusive kvällar och helger
    Lön: Enligt överenskommelse
    Förmåner: Personalrabatter inom koncernen, friskvårdsbidrag och regelbundna möjligheter till vidareutbildning och utveckling.
    Tillträde: Enligt överenskommelse

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Heltid
    • Arbetstid: Dag, kväll och helg
    • Lön: Enligt överenskommelse