Kort om oss; Lådan är vår tolkning av en modern amerikansk ölhall, fast på svenska. 35 stycken roterande fatkranar med den finaste svenska hantverksöl vi kan hitta. Vi brygger även vår egna öl på vårt egna bryggeri Lådans Bryggeri. Naturvin, svensk sprit och svensk läsk står även på menyn.
Till ölen kan du få vällagad streetfood. Vi lagar allt från grunden på råvaror från små lokala leverantörer som Skärgårdsslakteriet, Gröna Gårdar, Reko, Green fries och många fler. Leverantörer som liksom oss sätter hantverket och kvaliteten främst. Vi maler vår egen färs, gör vår egen falafel, bakar vårt egna slidersbröd.
Parklådan är vår sommarversion av Lådan placerat i Vasaparken. Här bedrivs också en mer otraditionell kioskverksamhet dagtid med kaffe, glass, bullar och minigolf. 15 fatkranar har vi tryckt in i Parklådan och vi vågar nog sticka ut hakan och säga att det är den bästa ölen du kan hitta på en verksamhet lokaliserad med ett aaa-läge.
Vem söker vi och varför ska hen söka just till oss? Vi tog ett litet snack med Albin som är restaurangchef på Lådan för att höra vad han säger;
Vad var det som gjorde att du sökte till Lådan för 1,5 år sedan?
Jag hittade Lådan på grund av deras inriktning på svenska produkter, från små producenter, där hantverk, kvalitet och smak får stå i fokus.
Vad är det bästa med att jobba på hos oss?
Det bästa med att jobba på Lådan är att personalen som alltid ställer upp för varandra, har roligt på jobbet och inte är rädda för att jobba hårt. Sen har vi väldigt trevliga gäster och goda grejer också!
Vem vill du ha som kollega på Lådan och Parklådan?
Framför allt kan man inte vara rädd att ta emot gäster en sekund, springa efter disk den andra, eller bära ölfat det tredje. Viljan att bidra och förbättra, samt vara en förebild för resterande personal är också otroligt viktigt. Sen är det väldigt fördelaktigt om man gillar svensk hantverksöl, god streetfood och har jobbat restaurang eller café tidigare!
Du kommer jobba nära vår restaurangchef Albin och vara den som stöttar honom med serveringsansvar, inventering, utbilda personal, renhållning av ölsystem med mera. Erfarenhet är en krav och vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom restaurang och bar.
Vi vill se att du är är följande;
Tjänsten tillsätts omgående. Under sommaren finns mestadels arbetspass på Parklådan och från och med Augusti på Lådan.
Kontakt:
Telefon:
Hemsida: www.ladansthlm.se
Har du inget konto? Skapa ett helt gratis.