Sous Chef till Bro Hof slott

    Vill du arbeta i en slottsmiljö och spendera sommaren med oss samt vara delaktig i uppstarten av vår nya destination, Pontus Frithiof at Bro Hof Slott!

    Här finns möjlighet att njuta av god mat och dryck i samband med en golfrunda, dagsutflykt eller andra festligheter. Vi serverar allt från frukost till middagar och event!

    Är du en av våra nya stjärnor som vi söker?


    Älskar du att skapa magi i köket? Är du en Souschef som gillar detaljer?

    Är din passion att alltid leverera den bästa matupplevelsen med högsta kvalitén till alla gäster? Vi söker nu dig som är en engagerad och erfaren souschef att bli en del av vårt team och hjälpa oss ta vår verksamhet till nya höjder!

    Juva Issad, Köksmästare Bro Hof Slott


    Vem är då vår nästa stjärna?

    För att lyckas med rollen är du en person med:

    • Öga för detaljer i din matlagning och levererar alltid det lilla extra till alla
    • Van att leda och fördela arbete i köket
    • Är smaksäker, kreativ och nyskapande
    • Strukturerad, vilket innebär att du är bra på att organisera och planera ditt arbete, slutför det som påbörjats
    • Har en god kommunikationsförmåga och bibehåller alltid ett gott humör när det är som mest att göra
    • Är trygg i dig själv och har mod att säga ifrån, har en förmåga att skilja på sak och person
    • Kan hålla många bollar i luften och är konstruktiv
    • Är proaktiv och tar aktivt initiativ till förbättringar
    • Har en vänlig och positiv attityd som visar intresse och välvilja till medarbetare/kollegor och gäster
    • Social kompetens och en god samarbetsförmåga med kollegor
    • Kreativ och bra på att fokusera på att hitta praktiska och effektiva lösningar på utmaningar snarar än att fastna i problemanalys eller klagomål


    Du är välformulerad i både svenska och engelska.

    Du har minst 3 års erfarenhet av rollen som souschef.

    Körkort är ett krav.


    Om tjänsten
    Att jobba på Pontus Frithiof at Bro Hof Slott kommer att innebära omväxling och fullt av roliga upplevelser i en slottsmiljö. Din huvuduppgift är att alltid skapa en oförglömlig upplevelse för våra gäster. Du kommer att arbeta i ett kök där arbetstiderna varierar från frukost till middagar/event. Tjänsten sträcker sig från mars till oktober med en 100% tjänst. Vi levererar alltid efter kundens önskemål – Inget är omöjligt!


    Arbetstiderna är varierande och vi följer givetvis kollektivavtal.

    Timlön

    Lön enligt överenskommelse

    Transport går att lösa


    Vad erbjuder vi?
    Hos Pontus Group får du chansen att arbeta med ett av branschens mest innovativa team och vara en del av en spännande tillväxtresa. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö, möjligheten att påverka och utveckla samt en företagskultur där kvalitet och gästupplevelse alltid står i centrum.

    Är du redo att ta nästa steg? Skicka in din ansökan redan idag!


    Om oss
    Pontus Group är en av Sveriges ledande aktörer inom restaurang och catering, med ett starkt varumärke och en passion för gastronomi i världsklass. Vi driver allt från exklusiva restauranger till högkvalitativa cateringlösningar och innovativa matkoncept.

    Vi är övertygade om att nyckeln till vår framgång är att leva och andas våra värdeord i allt vi gör – Kvalitet, Generositet och en nypa flärd.

    Hos oss ges stora möjligheter att växa och utvecklas – The sky is the limit!


    Ansök via länk: 

    https://www.knifeandfork.se/jobpost/4780-sous-chef-till-bro-hof-slott

    Mer om det här jobbet

    • Varaktighet: Säsong
    • Arbetstid: Arbetstiderna varierar från frukost till middagar/event
    • Lön: Enligt överenskommelse

    Sök det här jobbet

    Kontakt: Juva Issadi

    Telefon: 070-8101511

    Hemsida: www.pontusfrithiof.com